Ebucon viert 5-jarig bestaan!

Deze maand bestaat Ebucon exact 5 jaar, dank u klanten, partners en leveranciers en dienstverleners!

Ebucon blaast 5 kaarsjes uit

5 jaar geleden werd Ebucon geboren en begon ik aan mijn avontuur als zelfstandig ondernemer. Dit was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van mijn klanten, die ik bij deze uitdrukkelijk wens te danken! De projecten waren en zijn telkens weer opnieuw boeiend, leerrijk en zeer uiteenlopend, van kleinschalige waterzuivering tot energiebesparende LED verlichting en glasfolies, en talrijke start-up adviestrajecten. De afgelopen jaren waren nooit zo succesvol geweest zonder de hulp van mijn partners Jan Degraeve(Vizier), Stijn Verplancke en Stijn Blomme(Webdoos), Paul Cherlet en team (CB-IT), Peter Hacke(Alaska), Tatyana Vitalyova (Bizburo), Ann Lacres(Tweg), Grace Keli de Aguilar Gomes (Belofloripa) en Frederik Vermeire (Wiseo), van harte bedankt!

Special thanks aan Erik Kerkhofs (Kebro), mijn allereerste klant, Elke Van Parys om mij te adviseren om erkend te worden voor KMO Portefeuille, Linda Gelders en Chris Wuytens voor hun luisterend oor, en iedereen rond en naast mij die mij door dik en dun blijven steunen en aanmoedigen.

Ik ben klaar voor de toekomst, en kijk alvast uit naar de talrijke nieuwe projecten en ontmoetingen, coachingsessies, reizen en beurzen die mijn pad nog zullen kruisen.

Mij volgen? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief!