Blogsite staat nu online!

Volg ons op de voet en schrijf je in op onze nieuw blogsite https://blog.kmoadviescentrum.be/.

Op regelmatige tijdstippen delen wij kennis en tips over een brede waaier van ondernemingstopics, en je kan kennismaken met alle dienstverleners van ons nieuw initiatief, het KMO Adviescentrum.

KMO Adviescentrim: een nieuw initiatief van Ebucon!

Wij zijn een team van ervaren ondernemers die KMO eigenaars en starters ondersteunen met advies en ondersteuning op maat van uw bedrijf, en dit voor een brede waaier van expertises waaronder strategie, verkoop, mens en organisatie, juridische vraagstukken, communicatie, grafische vormgeving en merkcreatie, social media marketing, web design, digitale automatisering.

Via onze website https://www.kmoadviescentrum.be/ boekt u vanaf 1 december online een afspraak met de expert van uw keuze, voor een advies per videocommunicatie of telefoon. Met andere woorden, van achter uw bureau of vanuit uw zetel kan u de nodige raad inwinnen zonder u te moeten verplaatsen, op een door u gekozen moment. Simpel, flexibel, laagdrempelig, CO2-neutraal, en zonder tijdverlies.

Elk van ons is een ervaren expert met minimaal 10 jaar ervaring in zijn/haar vakgebied, en met slechts één doel voor ogen: u op laagdrempelige wijze bijstaan met no-nonsense en gedegen adviezen!

U kan zich eveneens abonneren op onze blog site die wij actief gebruiken voor het delen van onze kennis.

Mij volgen? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief!