Dit zeggen collega's over mij

“Johan is een rots in de branding.''

Dit zeggen collega's over mij

Dominique Santens, CEO en eigenaar van Parcolys Flooring NV 

“Johan is een rots in de branding.

Op vlak van marketing is hij zeer bedreven in het vinden van informatie, die hij op een overzichtelijke en nauwgezette manier voorlegt.

Op vlak van verkoop is hij zeer doel- en klantgericht.

Hij is een zeer aangename collega en een echte team speler.

Met vriendelijke groeten, Dominique”

 

 Yves Struyve, Co-Owner van GPC Europe

“Johan is een zeer toegewijde medewerker. Johan is sterk in het positioneren van een product in de markt. Hij is oprecht, eerlijk en correct. Je kunt altijd op Johan rekenen.

U mag mij altijd contacteren voor meer informatie.”

 

 Veerle De Brauwere, Office Manager bij Certifisc BVBA

 “Johan is zeer bekwaam en gaat professioneel te werk. Hij kan heel goed met mensen omgaan en slaagt erin een ganse groep te motiveren om samen hetzelfde doel te bereiken. Johan wordt door zijn collega’s zeer gewaardeerd.”

 

 Stefan Vandendijk, Technology Manager bij Purolator Advanced Filtration

 “Johan was en is nog steeds een zeer toegewijd persoon, iemand met wie het aangenaam samenwerken is.”

 

Ann Lacres, Coach (ACC) | Team Facilitator | Consultant

“Johan is zeer professioneel, klantgericht met sterke analytische vaardigheden. Ik waardeer vooral zijn positieve drijfveer om altijd en overal de beste resultaten te behalen. Hij is iemand waarop men kan rekenen en waarmee ik heel graag heb samengewerkt !”

 

 Des Collins, Director of Public Affairs bij Continental AG

“Johan werkte in mijn team als Head of Marketing. Ik vond hem betrouwbaar, creatief en een harde werker. In die periode lanceerden wij nieuwe producten in de Europese markt met relatief kleine budgetten, en Johan maakte er een succes van. Ik vond het spijtig toen Johan besloot om te vertrekken voor andere opportuniteiten buiten Bridgestone, maar ik begrijp dat hij heel wat bijkomende ervaring toevoegde in verscheidene domeinen aan zijn toch reeds solide achtergrond. Ik zou zeker graag opnieuw samenwerken met Johan, en ik beveel hem graag aan voor Marketing en Business Development uitdagingen.

Mij volgen? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief!